ایتالیا کجاست ؟ و معرفی کامل ایتالیا

ایتالیا کجاست ؟ و معرفی کامل ایتالیا

نگاهی به ایتالیا و تاریخچه آن

خیلی از افراد آرزو دارند برای مهاجرت به کشوری در جنوب اروپا بروند. بله درست حدس زدید! این کشور یعنی ایتالیا که پایتخت آن شهر زیبا و پر ماجرای رم است از شبه جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردنی در دریای مدیترانه تشکیل شده است. این روزها، هنگامی که صحبت از تاریخچه ایتالیا می‌شود، منظورمان همان تاریخ پر فراز و نشیبی است که از گذشته تا به حال جریان داشته است.

امروزه ایتالیا به عنوان کشوری بسیار توسعه یافته شناخته می‌شود که در میان رتبه‌بندی کشورهای صنعتی دارای جایگاه هشتم است. واحد پول این کشور، یورو بوده و زبان رسمی آن زبان ایتالیایی است. در حال حاضر بیش از 60 میلیون نفر در این کشور زندگی می‌کنند که بیش از 90 درصد آن‌ها، مسیحیت را به عنوان دین رسمی خود، قبول کرده‌اند.

آب و هوای این کشور اروپایی معتدل بوده و در برخی از نقاط آن با توجه به شرایط جغرافیایی، آب‌وهوای کوهستانی وجود دارد.

دو کشور در داخل ایتالیا و خاک ایتالیا در خارج از مرزهای آن!

احتمالاً شما هم از این عنوان تعجب کرده‌اید و از خود می‌پرسید که چطور ممکن است؟ حقیقت این است که با بررسی تاریخچه ایتالیا و فرهنگ ایتالیایی، می‌توانیم متوجه شویم که این موضوع چندان هم دور از انتظار نبوده و نیست!

در داخل ایتالیا دو کشور مستقل بسیار کوچک وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • واتیکان
  • سان مارینو

همچنین یک موضوع جالب‌تر این که یک تکه از خاک ایتالیا در خارج مرزهای آن وجود دارد. در واقع یک تکه از خاک اصلی این کشور در سوئیس قرار دارد و به کامپیونه ایتالیا مشهور است.

ایتالیا با در اختیار داشتن شهر مشهور رم که مقر استقرار سزارها بوده و در حال حاضر میزبان پاپ است به عنوان یک مرکز سیاسی و مذهبی مهم در غرب شناخته می‌شود. (دقت داشته باشید که ایتالیا کنونی هنگام فروپاشی امپراتوری رم به صورت کامل تجزیه شد، اما دوباره در سال 1861 به صورت متحد شکل گرفت!)

تاریخچه ایتالیا از گذشته تا کنون به صورت خلاصه

ابتدا یونانی‌ها و سپس رومی‌ها در گذشته‌های دور بر ایتالیا و مرزهای آن حکمرانی می‌کردند. بعد از این دو گروه نوبت به پاپ‌ها، فرانک‌ها و لردها رسید که این مرزها را کنترل کنند. شاید جالب‌ترین نکته در مورد ایتالیا این بود که این کشور در طول سال‌هایی که می‌خواست به یک استقلال واحد برسد (سال‌های 1848 تا 1870) سختی‌های بسیار زیادی از سر گذراند چرا که شیوه‌های رفتاری مردم آن در بخش‌های مختلف کاملاً با یکدیگر متفاوت بود و روش اقتصادی جداگانه‌ای را در پیش گرفته بودند.

ایتالیا از دوران قبل از اتحاد تا شروع جنگ جهانی اول، یک کشور متحد و پیشرفته در حوزه اقتصادی بود که باعث می‌شد در عرصه‌های مختلف، حرفی برای گفتن داشته باشند. در زمان جنگ جهانی اول، این کشور با فرهنگ ایتالیایی مشهور خود وارد پیمان نامه ای شد که ابرقدرت‌های آن زمان یعنی فرانسه، انگلیس و ایالات متحده در آن حضور داشتند.

با بررسی تاریخچه ایتالیا بعد از جنگ جهانی اول به راحتی متوجه می‌شویم با این که این کشور به عنوان پیروز میدان از جنگ خارج شد، اما این موضوع هزینه‌ها و بحران‌های مالی بسیار زیادی را برای مردم این کشور بوجود آورد که شاید حتی فکر به آن هم دردآور باشد.

ایتالیا در این دوره زمانی با تبلیغات حزب‌های مختلف روبرو شد که نتیجه آن به قدرت رسیدن حزب فاشیست در سال 1921 به رهبری موسولینی شد. موسولینی با ممنوع کردن فعالیت سایر حزب‌ها در سال 1925 و انجام اقداماتی در رابطه با توسعه فعالیت‌های صنعتی و کشاورزی شناخته می‌شد.

اقدامات رهبر فاشیت ایتالیا تا جنگ جهانی دوم ادامه داشت که نتیجه آن اتحاد با آلمان‌ها بود، اما در نهایت سقوط رژیم فاشیست به دلیل ناکارآمدی‌های نظامی به انجام رسید و ایتالیا به یک دموکراسی رسید. در سال 1946، جمهوری ایتالیا متولد شد که از آن زمان، تاریخ پیروزی این همه پرسی را به صورت ملی جشن می‌گیرند.

ایتالیا بعد از جنگ اقدامات بسیار زیادی برای توسعه خود و اتحاد با دیگر کشورهای غربی انجام شد که نتیجه آن هم مثبت بود. ایتالیا امروزی از سال 1999، واحد یورو را به عنوان پول خود در نظر گرفته است.

حالا که به صورت خلاصه و کامل با تاریخچه ایتالیا آشنا شدید، خوب است که در مورد زبان ایتالیا هم کمی اطلاعات کسب کنید.

همانطور که در بخش تاریخچه ایتالیا اشاره کردیم، اکثر مردم این کشور رومی هستند به همین دلیل ریشه اکثر زبان‌هایی که در ایتالیا به کار می‌رود، رومی است. زبان‌های محلی و گویش‌های متنوع به صورت تدریجی در زمان حکومت فاشیستی ایتالیا از بین رفتند.

مردم ایتالیا از سال 1861 به این سمت، بیشتر به زبان رسمی خود یعنی ایتالیایی صحبت می‌کنند. برخی دیگر از زبان‌هایی که در ایتالیا به صورت محدود رواج دارد:

  • اسلوونیایی
  • لومباردی
  • پیدمونتی
  • ونیزی
  • ناپلی
  • توسکانی
  • ساساری
  • ساردوکمپیدانی

اقتصاد ایتالیا به چه صورت است؟

با نگاهی به فرهنگ ایتالیا و آداب و رسوم ایتالیا به راحتی متوجه می‌شویم که مردم این کشور از گذشته علاقه‌مند بودند در حوزه‌های مختلف پیشگام باشند. در حال حاضر ایتالیا به عنوان پیشرو در صنایع مختلفی مثل فلزکاری، ماشین آلات، شیمیایی، وسایل نقلیه، مواد غذایی، منسوجات و البسه، هواپیماسازی، کشتی سازی، پتروشیمی، الکتریکی، اتمی و جنگ افزار در جهان شناخته می‌شود.

با توجه به حوزه‌های فعالیت مردم این کشور، جای تعجب ندارد که اقتصاد این کشور را یک اقتصاد قوی و دارای ثبات بدانیم که همین موضوع به تنهایی می‌تواند دلیل جذب تعداد بسیار زیادی مهاجر به این کشور باشد.

نگاهی به فرهنگ و آداب و رسوم ایتالیا

مردم ایتالیا از گذشته با خانواده، هنر، معماری، موسیقی و غذا پیوندی عمیق خورده‌اند. این کشور که مهد امپراتوری و مرکز اصلی رنسانس در جهان بوده است، فرهنگی بسیار غنی و عمیق دارد که هزاران گردشگر را به خود جذب می‌کند.

فرهنگ و تمدن مردم ایتالیا چیزی نیس که بتوان در چند خط خلاصه کرد و توضیح داد، اما می‌توان به این موضوع اشاره کرد که ارزش دادن به خانواده در ایتالیا برخلاف بسیاری از کشورهای غربی، موضوعی است که می‌تواند برای ایرانیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، بسیار مهم و با اهمیت جلوه کند چرا که در ما در ایران هم خانواده را در مقام‌های بالا قرار می‌دهیم!

قبل از سفر به ایتالیا بخوانید!

اگر قصد سفر به ایتالیا را دارید و یا می‌خواهید برای مهاجرت به این کشور اقدام کنید، احتمالاً نیاز به خدمات ترجمه رسمی زبان ایتالیایی خواهید داشت. دارالترجمه رسمی زبان ایتالیایی الوند به عنوان یک مؤسسه معتبر و شناخته شده در ارائه خدمات ترجمه به زبان ایتالیایی می‌تواند تمامی نیازهای شما در این زمینه را شناسایی و برطرف نماید.

شما می‌توانید در بخش مجله الوند ، اطلاعات مفید دیگری راجع به ایتالیا و موارد مهم برای سفر به این کشور را بخوانید. نظر شما در مورد کشور ایتالیا، تاریخچه و فرهنگ آن چیست؟ نظرات خود را در این حوزه با ما و دیگر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

برای اطلاعات بیشتر و سوالات در مورد ایتالیا و ترجمه رسمی مدارک و تایید ترجمه رسمی  با شماره تماس زیر  و کارشناس سایت 

خانم ژاله ترابی زاده

هماهنگ بفرمایید.

09128467956

مقالات مرتبط
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *